Verpleegkundige Neurologie - 2296 - Amphia (2024)

Sluitingsdatum

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundige Neurologie ben je verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorg van opname tot ontslag voor de aan jou toegewezen patiënten. Het is een afwisselende functie waarbij je zorg draagt voor patiënten vanaf jongvolwassen leeftijd met verschillende, complexe neurologische aandoeningen zoals CVA, epilepsie, MS, Parkinson en Oncologie. Je werkt dus met kwetsbare patiënten die veelal acuut opgenomen zijn. Je krijgt te maken met een hoge turnover van patiënten die behoorlijk aangedaan zijn en waarbij volledig herstel soms niet meer mogelijk is. Jouw uitdagingen:

  • Je komt te werken binnen ons brede specialisme en zal de patiënt in al zijn of haar facetten, onder andere fysiek en gedragsmatig, goed weten te analyseren. Daarbij kan je een koppeling maken met mogelijke neurologische aandoeningen middels klinisch redeneren.
  • Je bent werkzaam binnen onze afdeling voor de verschillende neurologische patiëntencategorieën. Dit kan zijn voor de patiënt op de Brain Care Unit (BCU), de algemene Neurologie, de Dagbehandeling
  • Tijdens je werkzaamheden ben je flexibel en kan je snel schakelen omwille van de acute opnames, voorkomende complexiteit en de hoge turn-over.
  • Wij dagen je uit om mee te denken over de werkwijze en mogelijke verbeteringen op de afdeling.

Door jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme, kan jij echt een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen binnen onze brede specialisme, patiëntenzorg en interne multidisciplinaire samenwerkingen, zoals de samenwerking tussen de SEH en Neurologie.

Bij aanvang start je met ons inwerk/voortraject waarin we jou alle ins en outs van ons mooie specialisme eigen kan laten maken. Samen met jou zal er een persoonlijk ontwikkelplan worden opgesteld dat we met elkaar regelmatig zullen evalueren. Dit wordt uiteraard afgestemd op de kennis en ervaring die je al meebrengt. Er is er de mogelijkheid bij positieve resultaten binnen drie jaar door te groeien naar FWG 50.

Met wie?

Je gaat deel uit maken van een enthousiast, betrokken en gemêleerd team dat bestaat uit ongeveer 50 verpleegkundigen. We werken elke dag hard om de beste zorg te kunnen bieden aan onze patiënten. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid, zowel tijdens als na het werk.

Ruimte om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen stimuleren we binnen onze afdeling volop en de collega’s versterken elkaar hier ook in. Jaarlijks zijn er een aantal plaatsen om een CZO geaccrediteerde Neurologie opleiding en/of de Basis Acute Zorg opleiding te volgen! Binnen de afdeling zijn ook verpleegkundig specialisten en physician assistant werkzaam waarvan de opleiding door de zorgkern gefaciliteerd is.

Een onderdeel van onze afdeling is de Brain Care Unit (BCU) waar de patiënt acuut wordt opgenomen via de spoedeisende hulp. Hier worden niet alleen stroke (oftewel CVA) patiënten opgenomen, maar ook andere complexe en instabiele neurologische patiënten die intensieve observatie nodig hebben m.b.t. de vitale- en neurologische functies. Daarnaast werk je binnen de gehele afdeling nauw samen met de neuroloog/zaalarts, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, maatschappelijk werk en diëtist.

Jij Maakt Ons Beter

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt. Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

En wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en uiteraard ben jij BIG-geregistreerd.
  • Je hebt affiniteit of ervaring met neurologische patiënten.Beschik je al over een neurologie opleiding, dan is fijn. Ander ben je bereid deze te volgen.
  • Jij haalt meerwaarde uit de kleine stapjes die de patiënt zet. Daarnaast ben je communicatief zeer sterk en weet je van aanpakken.
  • Jij bent fysiek en mentaal krachtig. Dit is belangrijk vanwege onze patiëntencategorie waarin je initiatief moet nemen in onvoorziene situaties.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een onmisbare rol waar jij een verbinder bent tussen onze patiënt, zijn naasten, en de artsen en de verschillende disciplines.
  • Een vast dienstverband voor 32 uur per week.
  • Een salaris binnen FWG 45 (min. €2.982,- tot max. €4.015,-). De mogelijkheid om binnen 3 jaar door te stromen naar FWG 50 (min. €3.199,- tot max. €4.540,-).
  • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
  • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
  • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
  • Amphia is goed bereikbaar met de auto, fiets en het ov. Parkeren is gratis.

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Werk je al bij Amphia en wil je solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton onder de vacature. Je krijgt per e-mail een melding wanneer er een bericht voor je klaar staat in het medewerkerportaal. Je vindt dit bericht onder het tabblad “Openstaande taken” op de startpagina.Uiterlijk binnen twee weken na sluitingstermijn van de vacature informeren wij je over de verdere voortgang van je sollicitatie.De procedure ronden we af met een arbeidsvoorwaardengesprek. Succes!

Verpleegkundige Neurologie - 2296 -
                    Amphia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 6606

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.